Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

29
augusti
2018

Ny Insteg!

insteg tre i en Page 400

Nytt Instegs-material med tema treenigheten. Sex enklare samlingar för att introducera ett koncept som ofta uppfattas som komplicerat. 

Ett bibelstudiematerial med 6 enkla bibelstudier om treenigheten.

TRE I EN
Detta bibelgruppsmaterial utgår från den kristna treenighetsläran – alltså beskrivningen av Gud som tre i en: Fader, Son och helig Ande. Men även om denna lära ibland har varit omdiskuterad, ligger fokus inte på det teologiska finliret. I stället ligger det på hur vi i dag kan lära känna den treenige Guden så som han har uppenbarat sig för oss i sitt eget Ord. Det handlar om Gud som Skapare och Fader, om Jesus som Herre och Frälsare och om den helige Ande som Hjälpare och Livgivare. Under resans gång får vi även möjlighet att bekanta oss med några olika typer av bibeltexter, från både Gamla och Nya testamentet och av både undervisande och berättande karaktär.

Läs mer och köp

Kommentarer (2)

 • Lilian Molin

  Kommentar gjord 10.23 den 03 april 2019 |
  Hej!
  I vår hemgrupp har vi med stor behållning använt Insteg, Treenigheten och 1 Mos. Nu ska vi fortsätta med Rom brevet. Insteg passar oss mycket bra. Vi tycker att upplägget är utmärkt, det är lagom mycket varje gång, och innehållet bra.
  Vi hoppas att ni kommer att ge ut fler Insteg, och då har vi en synpunkt. Frågorna är mycket svåra att läsa, eftersom bokstäverna är färgade i svag färg. Speciellt på kvällen är de svårtydda. Layouten är snygg men tyvärr besvärlig där.
  Mvh Lilian Molin

  Besvara

  • Olof

   Kommentar gjord 15.43 den 11 april 2019 |
   Tack för din feedback och att ni uppskattat materialet!
   Vi ska absolut ta med oss det för framtida Insteg.

   Besvara

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.