Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

29
augusti
2018

Ny Insteg!

insteg tre i en Page 400

Nytt Instegs-material med tema treenigheten. Sex enklare samlingar för att introducera ett koncept som ofta uppfattas som komplicerat. 

Ett bibelstudiematerial med 6 enkla bibelstudier om treenigheten.

TRE I EN
Detta bibelgruppsmaterial utgår från den kristna treenighetsläran – alltså beskrivningen av Gud som tre i en: Fader, Son och helig Ande. Men även om denna lära ibland har varit omdiskuterad, ligger fokus inte på det teologiska finliret. I stället ligger det på hur vi i dag kan lära känna den treenige Guden så som han har uppenbarat sig för oss i sitt eget Ord. Det handlar om Gud som Skapare och Fader, om Jesus som Herre och Frälsare och om den helige Ande som Hjälpare och Livgivare. Under resans gång får vi även möjlighet att bekanta oss med några olika typer av bibeltexter, från både Gamla och Nya testamentet och av både undervisande och berättande karaktär.

Läs mer och köp

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.