Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

28
mars
2011

European Bulletin, vi är inte ensamma!

SU_Regions

Bibeln idag är en del av Scripture union. En världsvid organisation som arbetar med Bibelläsning och bön för alla åldrar. Idag fick jag den senaste "Bulletinen"  eller nyhetsbrevet för vår region. Den innehåller böneämnen, tacksägelseämnen och några korta reportage från vår region.

Nyhetsbrevet är inspirerande läsning med reportage och korta rapporter från alla delar av Scripture union Europa. (även med korta nedslag i de andra regionerna). Det känns gott att få vara med och be och glädjas med våra syskon i andra länder och vi vet att de är mycket tacksamma för att vi lägger tid på att be för dem.

 

Vi har delat upp den i två delar för att den ska bli lättare att hantera. OBS all text är på engelska.

Det är en PDF så du behöver någon PDF-läsare för att kunna öppna den. Till exempel Adobe Reader.

Ett tips kan vara att högerklicka på länken och välja att spara filen till hårddisken då den akn vara för stor för att enkelt öppnas i webbläsaren.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.