Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

23
februari
2011

Glada tillrop inför ett nytt år

Ideella föreningen Bibeln idag har som sin största produkt Bibelguiden Bibeln idag. Vår vision är dock mycket innehållsrik och utmanar oss ständigt att tänka nytt och framåt. Vi är alltid mottaliga får idéer om hur vi ska kunna hjälpa till med Bibelläsning och bön för enskilda, grupper eller församlingar. Har du en bra idé så tveka inte att höra av dig!

 

I år planerar vi utgivning av den försenade 21 sätt att läsa Bibeln, vi ber för författaren som på grund av långvarig sjukdom inte kunnat färdigställa materialet. Vi planerar också en eller ett par böcker till i serien med Bibelstudieguider liknande Filipperbrevet för grupper som blivit en succé.

Vill du göra något för Bibeln i Sverige?

Bibeln idag jobbar för att medverka till att varje kristen lever i en växande, personlig relation till Gud genom bibel och bön och till att utrusta församlingen.

Kan du medverka med dina gåvor?
- Hjälpa oss med snygga fotografier för produkter.
- Vara ett ansikte för Bibeln idag i din församling eller vid konferenser/festivaler.
- Hjälpa oss med vår hemsida.
- Be för de som jobbar med Bibeln idag.
- Skänka pengar till vårt arbete.

Det finns många möjligheter och vi kan tillsammans göra något för Bibeln i Sverige.

Vill du dela med dig av dina gåvor skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." mailto:olof.brandt@bibelnidag.org">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." target="_blank">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 018-69 67 84

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.