fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

19
oktober
2020

Här för att stanna

lightstock 687328 full user 43207869 webb

Här för att stanna

‍“Här för att stanna” är Bibeln idags stora projekt som startade under 2020. Vi har som mål att hjälpa barn och unga in i ett livslångt lärjungaskap och att uppmuntra och underlätta generationsöverskridande relationer.

Projektet har flera delar och är just nu inne i en intervjuperiod där vi samlar vittnesbörd och berättelser från unga, ledare och föräldrar. Vi läser även all forskning vi kan komma över på området för att ge en så bra bild som möjligt av läget. Nästa fas kommer att vara en rapport som släpps under sista kvartalet av 2020 med förslag och vägar vidare. 

De intervjuer vi haft ger oss en tydlig bild av att detta är ett otroligt viktigt projekt, vi förlorar helt enkelt alldeles för många barn och unga. Vi tror dock att det finns hopp och det är vad andra delen av projektet kommer att fokusera på. 

Vi vill be dig om förbön i projektet och vill du stötta projektet ekonomiskt är du välkommen att göra det. Swisha till 123 452 41 87 om du vill bidra till arbetet. 

Läs mer om Här för att stanna

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.