fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

23
augusti
2017

Låt oss starta en rörelse!

emailproductfinal

LÅT OSS STARTA EN RÖRELSE!

Vi på Bibeln idag upplever att bibelläsningen i familjer är en mycket viktig framtidsfråga för kyrkan. Vi vill utmana Sveriges kristna att starta en gräsrotsrörelse där vi uppmuntrar varandra att dela Bibelns berättelser hemma!

I sommar släpptes Bibelappen för barn och hundratals familjer har redan laddat ner den och börjat använda det verktyget, men vi kan nå långt många fler.

Rent konkret skulle vi vilja utmana alla kyrkor att under någon samling i höst lyfta fram vikten av bibelläsning i familjen!

Vill du hänga på? Här är några enkla steg:

  1. Gå in på www.bibelnidag.org/barnbibel och skriv upp dig så får du mer information och hjälp hur du kan engagera församlingen. 
  2. Dela detta inlägg till dina vänner för att sprida utmaningen. 
  3. Påverka ditt lokala sammanhang så att man någon gång under hösten lyfter frågan och utmanar och inspirerar i en gudstjänst eller annan samling. Antingen genom att du själv utmanar eller ber din pastor/präst/ungdomsledare eller annan person att göra det.

Nyfiken på Bibelappen för barn?

Ladda ner idag via bible.com/barn
Har du redan appen behöver du bara uppdatera den och byta språk. 

Appen är utvecklad av Youversion i samarbete med OneHope som har tagit fram innehållet. Ansvariga för den svenska översättningen och lanseringen är Bibeln idag och Svenska Folkbibeln. 

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.