fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

10
augusti
2021

Mer hjälp till familjer!

ask familj

En av de saker som blev tydliga i och med Här för att stanna var att föräldrar och vårdnadshavare önskar mer hjälp i sin vardag. Ofta uttrycks en önskan att få dela tro och andra funderingar med sin familj men verktygen saknas. Därför har Bibeln idag tillsammans med Salt, barn och unga i EFS, tagit fram Hemmatid, två kortlekar för att underlätta samtalet i hemmet. 

Hemmatid är två kortlekar med samtalsfrågor till hela familjen eller paret. Kortleken är ett redskap för att ge inspiration och uppmuntran till att komma igång med eller fördjupa samtalet hemma. Blanda kortleken, dra ett kort och ställ frågan på kortet. Svårare än så är det inte. Kortleken består av 110 samtalsfrågor där en del tar några sekunder att svara på medan andra kan leda till längre samtal.

Olof Brandt har tagit fram materialet i samarbete med föräldrar som kunnat testa frågorna hemma med familjen. 

Materialet släpps i början av hösten men kan redan nu förhandsbokas. 
Du kan nu förhandsboka materialet här.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.