Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

03
mars
2011

På pärmens insida – en smidig bibelguide

GT NT

Bibeln idag har fått glädjen att i samarbete med Bibeläventyret och Bibelsällskapet ta fram en ny utgåva av "på pärmens insida". Jonas Dagson har skapat ett fantastiskt verktyg för att underlätta för nybörjaren så väl som för den erfarne.

På pärmens insida fästs, som namnet tyder på, just på pärmens insida. Den kan sedan vecklas ut och ger då en god översikt över Bibeln. korta inledningar till samtliga böcker, kronologiska översikter och den bibliska historien indelad i olika epoker. Allt framställt på ett grafiskt tilltalande sätt som gör det lätt för läsaren att ta till sig informationen. En perfekt gåva till nybörjaren eller konfirmanden likaväl som den erfarne.

 

Priser

1: 20 kr

Gt+NT: 30 kr

10 eller fler: 10 kr /styck

Beställ i vår butik

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.