Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

05
april
2018

Release av En guide till Apostlagärningarna på gång!

Standing book Apg 500

Välkommen på release för En guide till Apostlagärningarna!

Välkomna på bokrelease för "En guide till Apostlagärningarna"! Skriven av Anna Enberg. 

  • När? 17 april kl. 19:00 – 21:00
  • Var? Härnakyrkan, Ljungsbro

Boken är del i en serie om Nya Testamentets böcker som ges ut av Bibeln Idag. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Seriens författarskara utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.

Under releasekvällen föreläser författaren på ämnet: "Apostlagärningarna - en resa från Jerusalem till Rom". Självklart ges möjlighet till bokinköp, samtal och fika.

Anmäl dig gärna via Facebook-evenemanget här eller via e-post.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.