Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

27
Maj
2011

Semester men stora planer

I semestertider växlar många ner och får äntligen den efterlängtade tiden tillsammans med familjen, trädgården eller varför inte en god bok. Semestern kan också vara tiden för stora planer och hos oss på Bibeln idag så planeras det för fullt. Flera stora projekt är på väg att gå i lås och vi tror och ber för att Bibeln ska få öppnas för många, nya som vana.

Vi arbetar just nu tillsammans med SALT med att ta fram ett nytt söndagsskolematerial. Inspirationen är det norska materialet Sprelle Levende. Vi tror att en satsning på de unga via till exempel söndagsskola är en nödvändighet för framtiden. Barn och unga behöver få möta Bibeln på ett trovärdigt sätt, med tro och värdighet.

Efterfrågan på bra gruppmaterial kring Bibeln har drivit oss till att börja planera för en ny bibelguidesserie. Mängder av bibelintresserade möts i olika konstallationer runt omkring i vårt land och ofta får vi frågan om vilket material som kan användas. Vi arbetar nu målmedvetet med att kunna ge ut ett helt nytt material inom en snar framtid, så håll ögonen öppna.

Även Bibeln idag går in i lite lugnare tempo och under sommaren kan det ta lite längre tid att nå oss via mail. Vi jobbar dock med att hålla så korta väntetider som vi kan. Vi önskar alla läsare en riktigt vacker, uppvilande och innehållsrik sommar!

Olof Brandt, generalsekreterare Bibeln idag

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.