fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

08
juni
2015

Var med och be!

bon

Var med och be!

Att be är att lyssna till och förlita sig på Guds handlande idag. Vi tror att Gud vill vara aktiv i våra liv om vi bara låter honom få chansen. På samma sätt somdet kan gälla oss personligen så vill vi att det ska gälla vår organisation. Därför efterlyser vi nu bönehjälp under sommaren 2015. Kan du avvara några minuter i veckan, eller rent av ett par per dag? Läs vidare...

Vi behöver din hjälp i bön. Vi ser att bibelläsningen går neråt i Sverige, men samtidigt tecknar över 3000 människor upp sig för att "Anta utmaningen". Det säger något om den hunger som finns efter Guds ord. Vi vill under sommaren 2015 ropa ut till Gud för Bibeln idags räkning, att vi ska göra rätt beslut, gå i förberedda gärningar och få vara till välsignelse. Men vi klarar det inte själva, vi behöver Gud, och därför även dig! 

Vi skämtar inte, vi behöver dina böner. Därför ber vi nu om hjälp. Rent praktiskt finns det två vägar att gå. Antingen kan du ta beslutet att be en gång i veckan enligt en lista som du hittar här. Eller så kan du vara med oss dagligen enligt en föreslagen plan som du hittar här. Självklart kan du även lägga upp det helt efter eget huvud, det är inte viktiga hur du ber för oss utan att du ber för oss. 

Vi tackar för ditt engagemang i vårt arbete!

Besök vår bönesida för mer information.

/>Olof brandt, generalsekreterare Bibeln idag

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.