fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

Målet i sikte

Tags: krik , andakt , ungdom

Pris: 129kr

- +

I Bibeln liknar Paulus livet vid en tävling där vi alla behöver ha siktet inställt på det viktigaste målet: evigheten med Jesus. 

KRIKs nya andaktsbok Målet i sikte innehåller 70 andakter som presenterar Bibelns budskap på ett enkelt och tillgängligt sätt genom tolv olika teman; från skapelsen och syndafallet till vår identitet, kristen gemenskap och glädjen i Gud.

Målet i sikte är en andaktsbok på 152 sidor med spiralbindning som är lätt och smidig att ha med sig i träningsväskan eller ryggsäcken. Varje andakt inleds med ett kort bibelord följt av en textutläggning och avslutas med utmaning och bön. Andaktsboken riktar sig till ungdomar och unga vuxna och är tänkt att kunna användas på flera olika sätt. Andakterna kan läsas högt vid KRIK-samlingar och i ungdomsgrupper, men fungerar utmärkt även för egen läsning och reflektion.

Skribenter är KRIK-ledare, ungdomsledare, präster och pastorer.

Läs mer om KRIK på https://krik.se/

 

Din varukorg

Stöd Bibeln idag

plusgirot
67 65 25-9


swish logo secondary cmyk
123 452 41 87

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.