fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

  Standing book Joh 500En guide till Johannesevangeliet

  Den trettonde delen av Bibelguiden är släppt! En guide till Johannesevangeliet av Ludvig Nyman. Boken beskrivs så här av LarsOlov Eriksson, docent, bibellärare:

  I sin bibelguide till Johannesevangeliet har Ludvig Nyman gett oss en samtidigt enkel och djuplodande vägledning genom evangeliet. Hans iakttagelser är oftast träffande, och de medföljande frågorna är en god hjälp att tänka vidare. Allt för att möta den Jesus som är evangeliets huvudperson.

  Du kan bläddra i ett smakprov direkt på skärmen här.
  Du kan även ladda ner en pdf här.

   


  podcast logo 500Lyssna till några av våra författare

  I Bibeln idags podcast har ett par av våra författare intervjuats. Du kan via länkarna lyssna till deras berättelser om hur det varit att skriva men också vägen fram till att bli författare och upptäckter de gjorde under sina studier.


  12 första

  Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Seriens författarskara utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.


  bi endalav   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |   tel. 018 - 69 67 84   |   mail: info@bibelnidag.org