Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

Vill du göra en insats för Bibeln i Sverige?

Bibeln idag jobbar för att medverka till att varje kristen lever i en växande, personlig relation till Gud genom bibel och bön och till att utrusta församlingen.

Bibeln talar om att alla vi i Kristi kropp har en plats. Alla har blivit utrustad av Gud med sina gåvor. Bibeln idag är en liten organisation men med ett stort uppdrag. Vi behöver därför din hjälp. Kan du till exempel…

  • hjälpa oss med snygga fotografier för produkter.
  • vara ett ansikte för Bibeln idag i din församling eller vid konferenser/festivaler.
  • hjälpa oss med vår hemsida.
  • be för de som jobbar med Bibeln idag. (Läs mer under bön för vårt arbete)
  • skänka pengar till vårt arbete. (Läs mer under givande)

Eller har du kanske helt andra gåvor du vill dela med dig av? En Bibeln idag vän har till exempel snidat fantastiska träskålar som lottats ut till våra skribenter och därigenom hjälpt till att ge våra skribenter en känsla av hur viktiga de är.

Det finns många möjligheter och vi kan tillsammans göra något för Bibeln i Sverige.

Vill du dela med dig av dina gåvor skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 018-69 67 84

5 tips för dig som vill göra en snabb insats

1. Be med oss för arbetet

Vi tror på bönen kraft och om du vill be för arbetet under din dag eller återkommande varje vecka skulle vi bli mycket tacksamma!

2. Ge en gåva

Genom att stödja vårt arbete ekonomiskt ger du oss frimodighet satsa på nya steg. Vi samlar in pengar till projekt både i Sverige och i Scripture union Europa. I Sverige arbetar vi bland annat med föreläsningar, material och appar. Flera av projekten kan inte bära sina kostnader då en del av våra material är gratis eller håller låga kostnader för att många ska kunna använda dem.

I Europa stödjer vi bland annat arbete med att hjälpa barn och unga i östeuropa till att kunna delta i bibelläger.

Plusgiro: 67 65 25-9
Swish: 123 452 41 87
Kreditkort via paypal

3. Berätta för dina vänner och församling om oss

Alla känner inte till vårt arbete. Inte så konstigt egentligen, men vi vill att fler ska få se våra material och inspireras i sin bibelläsning. Den bästa reklamen vi kan få är om någon av er rekomenderar oss!

4. Boka ett besök

Vi kommer gärna och besöker er grupp eller församling. Läs mer här. 

5.Hjälp oss samla prenumeranter

Vi tror att Bibeln idag är bland de absolut bästa hjälpmedlen till en givande bibelläsning. Detta vet också många av våra prenumeranter. Den bästa reklamen vi kan få är att ni som prenumeranter tipsar era vänner och bekanta om Bibeln idag. Antingen genom att beställa hem några provex eller låta en prenumerationslista gå runt på kyrkkaffet eller i gruppen.

Stöd Bibeln idag

plusgirot
67 65 25-9


swish logo secondary cmyk
123 452 41 87

Senaste blogginläggen

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.