fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

Organisationen Bibeln i dag

Bibeln idag är en ideell organisation som arbetar på ekumenisk basis. Den är organiserad som en förening där alla prenumeranter är medlemmar. Bibeln idag har funnits i Sverige sedan 1965. Vår vision är att varje kristen lever i en växande, personlig relation till Gud genom Bibel och bön och att församlingen utrustas till att leda familjer, barn, ungdomar och vuxna till att lära känna och följa Kristus. Förutom Bibeln idag ger vi även ut annan bibelstudielitteratur för grupper och enskilda till exempel som Bibelguiden.

  • Föreningen bygger på en trosgrundval, som uttrycker en klassisk kristen tro.
  • Föreningen verkar enligt sina stadgar.
  • Föreningens arbete leds av en styrelse, vars ledamöter utses av årsmötet.

Bibeln idag hyr kansli i Svenska Bibelsällskapets lokaler i Uppsala. Vår generalsekreterare heter Olof Brandt. Vi har också ett antal övriga medarbetare.

Bibeln idag är ansluten till Scripture Union.

Hösten 2007 har vi från England fått veta att Scripture Union redan på 1880-talet mycket aktivt stödde söndagsskolor och bibelläsning bland barn i Sverige. Det nuvarande Bibeln idag har funnits i Sverige sedan 1960-talet.

Stöd Bibeln idag

plusgirot
67 65 25-9


swish logo secondary cmyk
123 452 41 87

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.