Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

Var med och be för Bibeln idag

Inte en enda gång säger Gud i Bibeln: ”men kom igen nu får det väl ändå räcka med bön” (inte vad jag kan komma på i alla fall). Snarare så blir vi gång på gång uppmuntrade att ropa till Gud om allt. Därför vill vi på Bibeln idag uppmuntra till extra tid i bön för Bibeln i Sverige. Och i samband med den enkla uppmuntran vill vi också passa på att be om förbön. Vill du lägga en stund varje dag eller en gång per vecka att vara med och be för vårt arbete? Vi tror att det skulle göra stor skillnad, för Gud lovar att svara.

Listan för daglig bön

 • Måndag - Be för de anställda i Bibeln idag.
  Generalsekreteraren Olof Brandt och hans viktiga jobb att hålla ihop organisationen och komma med nya idéer.
  Administrationen. Ingvar som sköter ekonomi och Nathalie som svarar i telefon och sköter registret.
  Produktion. Kerstin Klason, redaktör för Bibelnidag.
 • Tisdag - Scripture union över hela världen. Särskillt de projekt vi stödjer i Östeuropa, barnläger och bibelläsningsmaterial för unga.
 • Onsdag - Bibelguiden. Vår serie skriven av unga författare för en ny generation. Läs mer på hemsidan och be för författarna som just jnu skriver.
 • Torsdag - Vår styrelse. Styrelsen är en källa för idéer och ansvar för vår vision. Be att de välsignas i deras tjänst och att de ska vara goda förvaltare. 
 • Fredag - Bibeln idags nya app. I augusti släpper vi en helt ny app. Be för de som programmerar och skriver för appen samt att allt ska falla på plats rent tekniskt och att många ska bli välsignade! Be även för att ekonomin ska gå ihop, vi är helt beroende av gåvor!
 • Lördag - Vår vision del 1. Be att vi ska ledas till att uppfyllla vår vision: "Att Bibeln idag får medverka till att varje kristen lever i en växande, personlig relation till Gud genom Bibel och bön." Be för Sverige och svenskarna!
 • Söndag - Vår vision del 2. Be att vi ska ledas till att uppfyllla vår vision: "Att Bibeln idag får medverkar till att församlingen utrustas till att leda familjer, barn, ungdomar och vuxna till att lära känna och följa Kristus." Be för Resan genom Bibeln, att materialet och hemsidan ska hjälpa familjer in i meningsfulla samtal.

Förebedjarbrev

Vill du vara med och be för vår Generalsekreterare Olof Brandt kan skriva upp dig och få hans förebedjarbrev cirka en gång i månaden. 

Det är enkelt, fyll bara i ditt namn och e-post nedan.

Stöd Bibeln idag

plusgirot
67 65 25-9


swish logo secondary cmyk
123 452 41 87

Senaste blogginläggen

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.