fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

pexels photo 895449

Bibelfestivalen 2018 kommer vara i Örebro den 5-6/10.

Boka den 5-6 oktober för Bibelfestivalen 2018. Årets tema är: "Den stora berättelsen." Genom förkunnelse, seminarier, musik, workshops, drama, teoltalks m m vill vi lyfta Bibelns budskap och relevans för vår tid. 

I Bibeln möter vi en berättelse som inkluderar hela våra liv. Från skapelsen och syndafallet får vi följa Guds handlande med den här världen, och på Bibelns sista sidor blickar vi in i historiens magnifika avslutning – en ny himmel och en ny jord.

Det här är Den stora berättelsen, en berättelse som gör anspråk på att vara alla människors berättelse. Den har i alla tider format den kristna kyrkan och även stora delar av vår egen kultur. Men hur är det med oss i dag? Kan vi den här berättelsen? I vilken mening får den påverka våra liv? Lever vi den stora berättelsen?

På årets Bibelfestival, som är den andra i ordningen, inbjuder vi dig som vill få nya perspektiv på Bibeln som Guds ord till oss människor. Förutom storsamlingar blir det seminarier, teotalks, nattvardsfirande, konserter och happenings. Bland ämnena finns alltifrån efterföljelse och ledarskap till bibelintro, bibelbruk och apologetik.

Sista anmälan 2 oktober, men anmälan är öppen tillsvidare. Vid sen anmälan kan man behöva ordna mat själv. I så fall informeras man om detta. 

Bibelfestivalen är ett samarrangemang mellan Akademi för ledarskap och teologi, Bibeln idag, Bibelsällskapet, Brickebergskyrkan, Filadelfiakyrkan i Örebro, Svenska Evangeliska Alliansen, Svenska Folkbibeln, Svenska kyrkan i Örebro och Örebro teologiska högskola

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.