fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

09
mars
2020

Är du vår nästa Vandra genom Bibeln-instruktör?

man wearing yellow jacket 3490253

Intresseanmälan öppnar idag

Det har länge efterfrågats en kurs för att utbilda nya Vandra genom Bibeln-instruktörer. Nu kan vi äntligen meddela att vi kommer ha vår första kurs. Vandra genom Bibeln, för dig som inte känner till konceptet, är en föreläsning där man går igenom hela GT eller NT på en dag. Den passar utmärkt för konfirmander, församlingsdagar eller andra temadagar. 

Men det är inte den enda nyheten. Vandra genom Bibeln kommer under året lansera en ny variant som är kortare och mer fokuserad än den tidigare versionen. Kursen kommer att utbilda i den nya versionen. Det kommer troligen bli ett ytterligare kurstillfälle bereoende på efterfrågan.

Det praktiska

  • Plats: Stiftsgården Undersvik
  • Datum: 2-4 september 2020
  • Kostnad: cirka 4000 kr inkl helpension. 
  • Vi utbildar 10 personer i första skedet.

Krav

För att få gå kursen har vi ett par krav som vi önskar att du uppfyller. Har du några frågor om kraven är du varmt välkommen att skicka ett mail för mer information. 

  1. Du ska ha en grundläggande teologisk utbildning. 
  2. Du ska vara en god kommunikatör och van att stå på scen.
  3. Du ska vara beredd att svara på kallelser från andra orter 2-3 gånger per år.
  4. Du ska vara beredd att delta i utvecklingen av konceptet.

Intresseanmälan och frågor

Skicka din intresseanmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan den 31 mars 2020. Bifoga en kort presentation av dig själv och en rekomendation från någon som känner dig väl. Vi kommer gå igenom alla intresseanmälningar och välja ut 10 personer som får gå första kursen. 

 

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.