Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

Standing book Fil500En guide till Filipperbrevet

Den tolfte delen av Bibelguiden är släppt! En guide till Filipperbrevet av Jonas Nordén. Boken beskrivs så här av Anders Sjöberg, lärare, präst, reseledare och trubadur:

Filipperbrevet är ett uppmuntrande och inspirerande brev. Med denna bok får du hjälp att omsätta den inspirationen in i ditt eget liv. Författaren Jonas Nordén är en person med analytikerns och skribentens gåva. Men främst är han förkunnaren som vill hjälpa dig till en fördjupad glädje i din relation till Jesus; en glädje som Gud vill lägga ner i ditt liv oavsett vad som just nu omger dig. Du ska vara tacksam att du fått denna bok i din hand. Börja läs! Gud vill tala till dig.

Du kan bläddra i ett smakprov direkt på skärmen här.
Du kan även ladda ner en pdf här.


podcast logo 500Lyssna till några av våra författare

I Bibeln idags podcast har ett par av våra författare intervjuats. Du kan via länkarna lyssna till deras berättelser om hur det varit att skriva men också vägen fram till att bli författare och upptäckter de gjorde under sina studier.


12 första

Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Seriens författarskara utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.

bi endalav   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |   tel. 018 - 69 67 84   |   mail: info@bibelnidag.org