fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

  Senaste
  boken i
  serien!

  Läs mer

  Lyssna till
  några av våra
  författare

  Läs mer
  Image

  Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Seriens författarskara utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.

  Två nya författare

  Två nya författare

  Låt oss presentera våra senast rekryterade författare. Johannes Sköldengen kommer att skriva om Markusevangeliet och Martin Helgesson som kommer skriva om Andra korinthierbrevet. Efter detta är det endast en författare kvar att berätta om senare i höst och sedan har vi rekryterat författare till hela serien. Du kan läsa om kommande utgivningar här.

  Vill du lära känna Martin och Johannes lite närmare kan du läsa lite kort om dem på Bibeln idags blogg

  Lyssna till några av våra författare

  Lyssna till några av våra författare

  I Bibeln idags podcast har ett par av våra författare intervjuats. Du kan via länkarna lyssna till deras berättelser om hur det varit att skriva men också vägen fram till att bli författare och upptäckter de gjorde under sina studier.

  bi endalav   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |   tel. 018 - 69 67 84   |   mail: info@bibelnidag.org