01. Social

Appen är social, läsning kan genomföras i grupper. Ungdomsgrupper, bönegrupper, kyrkor eller deltagare i läger och konferenser kan läsa tillsammans. Man kan sedan ha en pågående diskussion om det man läser. 

02. Inte “bara”

Du får mer än att bara ”läsa” Bibeln. Vi tror att bibelläsning också bör innehålla element av bön, reflektion och tillämpning. Dessa element byggs smidigt in i läsplanerna i appen.

03. Tilltalande

Appen är av senaste snitt och är så enkel och pedagogisk att inga användare ska tappas bort i krångliga menyer eller val.

Många möjligheter

En modern app för att hjälpa många

I Bibelstund hittar du ett ständigt växande antal läsplaner för hela Bibeln med bibeltexter och betraktelser, tillämpning och fördjupning. Du kan välja att läsa själv eller tillsammans med dina vänner.

  • Är perfekt för din hemgrupp, skolgrupp, ditt arbetslag eller för dig som vill läsa med en kompis
  • Med smarta påminnelser kan du hitta rutin i dit läsande
  • Ha en pågående diskussion med kommentarer på varje steg
  • Mer än bara bibelord, läsplanerna innehåller även element av bön, reflektion och tillämpning
  • Läs tillsammans med vänner, familj, ungdomsgrupper, bönegrupper eller hela kyrkan
  • Välj mellan Folkbibeln och Bibel 2000
  • Appen är gratis, men stöd den gärna genom en frivillig gåva eller prenumeration (kan enkelt skötas direkt i appen)

Ladda ner

Bibelstund finns för två system

Uppstartshjälp

Fyra videor för att komma igång.

Vi har spelat in tre snabba och enkla videor för att hjälpa dig att komma igång. Ladda ner appen och installera den. Därefter kan du starta videon och få hjälp med de första stegen igång med din app. Vi önskar dig trevlig och välsignad läsning!

Hur fungerar Bibelstund?

Hur bjuder jag in andra?

Hur fungerar det med användare?

Hur fungerar inställningarna?

FAQ

Vanliga frågor

Varför finns inte hela Bibeln i Bibelstund?

Bibelstund är ett komplement till appar som Youversion, som innehåller Bibeln i sin helhet. Vi ser ingen poäng i att konkurerra med redan välfungerande appar men Bibelstund är unik med hur den hjälper bibelläsningen, främst för grupper.

Kan jag läsa Bibelstund när jag inte har uppkoppling?

Ja, har du startat din plan på en plats där du har uppkoppling så laddas planen med bibeltext ner till din enhet och kan läsas även i skogen eller utomlands.

Kan vår församling eller grupp ha en egen plan?

Församlingar, organisationer och grupper kan komma in med förslaf på egna planer via e-post. Under “om projektet” i menyn finns en längre text om det. Man kan, om kvaltitén är god, få med bibelläsningsplaner som då blir offentliga för alla användare. Sedan kan ni starta en läsplan och läsa tillsammans som grupp. 

Vad kostar Bibelstund?

Appen är gratis för användaren, men kostar självklart i drift och framtagande. Så överväg gärna att stödja fortsatt arbete med en gåva. Alla gåvor, stora som små, är varmt välkomna.

Hur stödjer jag projektet?

Vill du ge kan du betala in direkt via vårt plusgiro: 67 65 25-9 eller med Swish 123 452 41 87. Du kan också välja att ge en gåva direkt i appen.

Plusgiro: 67 65 25-9
Swish 123 452 41 87