fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

  Hanna Simonsson – 
  En guide till 1 & 2 Thessalonikerbrevet

  Hanna Simonsson, född -91 och bosatt i Göteborg. Studerat till projektledare och blev klar 2018 och arbetar som verksamhetsutvecklare i Oasrörelsen och som projektledare för ett band som har konserter för barn och unga runt om i församlingar i Sverige.

  ludvig

  Ludvig Nyman – 
  En guide till Johannesevangeliet

  Ludvig Nyman, född 1988, är lärare i Nya testamentet på Akademi för Ledarskap och Teologi (ALT) i Örebro. Han har en teologie kandidatexamen från Örebro teologiska högskola och en teologie masterexamen från Lunds universitet.

  ludvig

  Jonas Nordén – 
  En guide till Filipperbrevet

  Jonas Norden, född 1978, är prästvigd med nuvarande tjänst i EFS, Betaniakyrkan i Malmö. Jonas studerade teologi på Johannelunds teologiska högskola 2002-06 och har tidigare haft tjänst i EFS-kyrkan i Örnsköldsvik (2006-12), samt som EFS-missionär till Mekane Yesuskyrkan i Etiopien (2012-16).

  Jonasnorden

  Anna Enberg – 
  En guide till Apostlagärningarna

  Anna Enberg (född 1983) är pastor i Härnakyrkan i Ljungsbro (Evangeliska Frikyrkan). Anna inledde sina teologistudier på Korteboskolan men ha sedan även studerat vid Örebro teologiska högskola och Lunds universitet. Hon har även en examen i Antikens kultur och samhällsliv.

  anna enberg hemsida

  Daniel Hjort – 
  En guide till Matteusevangeliet

  Daniel Hjort (född 1981) är präst i EFS, bosatt i Örkelljunga och doktorand i Nya testamentets exegetik vid Lunds universitet. Han har tidigare varit pastor i Hagakyrkan i Markaryd (EFS/Equmeniakyrkan).

  DSC 3882 ss hemsida

  Jens Wallin (tidigare Gunnarsson) –
  En guide till Johannesbreven och Judasbrevet

   Jens Wallin (född 1987) är sedan knappt tio år tillbaka predikant inom ELM-BV och har även predikat i delar av EFS. Han har läst teologi vid Johannelunds teologiska högskola, Oxfords universitet (Wycliffe Hall) och Göteborgs universitet, och undervisar just nu i ämnet kristendom på Livets Ords Kristna Skola.

  170110 Omslag Joh 280x21557mm rygg Fogra39 PRINT

  Olof Edsinger – 
  En guide till Romarbrevet

  Olof Edsinger (född 1976) är teolog och författare till ett dussintal böcker om Bibeln och det kristna livet. Han är kursföreståndare för distanslärjungaskolan I Mästarens fotspår 1 & 2 och pendlar regelbundet till Norge där han bland annat jobbar med ledarutveckling. Stora delar av sitt liv har han ägnat åt kyrkans barn- och ungdomsarbete, och under nio år var han generalsekreterare för Salt – barn och unga i EFS.

  Olof Edsinger webb

  Johannes Imberg – 
  En guide till Kolosserbrevet och Filemonbrevet

  Johannes Imberg (född 1985) är församlingsherde i Fässbergs församling i Mölndals pastorat. Han har studerat på Lunds universitet och har en Teol. Master i NT:s exegetik och en Fil. Magister i religionsvetenskap. Johannes är uppvuxen som missionärsbarn i Kenya.

   

  Johannes Imberg webb

  Nathalie och Per-Erik Aronsson – 
  En guide till Jakobsbrevet

  Nathalie Aronsson (född 1987) är präst i Grästorps pastorat, Svenska kyrkan. Studerade på Johannelunds teologiska högskola prästvigdes för Skara stift 2013.

  Per-Erik Aronsson (född 1981) är präst i EFS Falköping, Warenbergskyrkan. Studerade på Johannelunds teologiska högskola prästvigdes för Skara stift 2013.

  IMG 5102 Forfattarfoto till Jakobsbrevet

  Linnéa Åberg – En guide till Första Korinthierbrevet

  Linnéa Åberg (född 1981) är bibellärare på Liljeholmens Folkhögskola i Rimforsa.

  linnea aberg webb

  Martin Wärnelid – En guide till Galaterbrevet

  Martin Wärnelid (född 1977) är pastor och föreståndare i Folkungakyrkan Stockholm (Evangeliska frikyrkan) och studieldare på Akademi för Ledarskap och Teologi.

  martin warnelid webb

  Johanna Larsdal (tidigare Dahl) – En guide till Första och Andra Petrusbrevet

  Johanna Larsdal (född 1984) är präst i Svenska kyrkan, Göteborgs stift.  Doktorand i religionsvetenskap/Nya testamentet vid Göteborgs universitet

  johannadahl SV

  Reine Toth – En guide till Uppenbarelseboken

  Reine är redaktör för Bibelguiden och seriens initiativtagare. Han är präst i Svenska kyrkan och EFS. Reine är utbildad vid Johannelunds teologiska högskola samt Oxfords Universitet. Reine är huvudredaktör för Bibelguiden.

  foto reine webb

  Martin Fredh (tidigare Lennartsson) – En guide till Efesierbrevet

  Martin Fredh (född 1981) är komminister i Värnamo pastorat, Svenska kyrkan. Efter prästvigning 2008 i Göteborg och inledande tjänstgöringsår i Västra Marks församling i södra Västergötland, är nu Martin tillbaka i sitt hemstift, Växjö stift. 

  lennartsson1 webb

  bi endalav   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |   tel. 018 - 69 67 84   |   mail: info@bibelnidag.org