Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

Standing book Apg 500En guide till Apostlagärningarna

Den elfte delen av Bibelguiden är släppt! En guide till Apostlagärningarna av Anna Enberg. Boken beskrivs så här av Lennarth Hambre, Pastor och ledarskapskonsult:

I En guide till Apostlagärningarna lyser författarens egna historiska intresse igenom på ett positivt sätt. Anna Enbergs gedigna bakgrundsarbete till Apostlagärningarna är en mycket bra hjälp för att förstå och kunna tillgodogöra sig texten. Författaren har spännande ingångar i sin förklarande beskrivning till varje stycke. Som läsare möter du Apostlagärningarna på ett nytt och spännande sätt!

Du kan bläddra i ett smakprov direkt på skärmen här.
Du kan även ladda ner en pdf här.


podcast logo 500Lyssna till några av våra författare

I Bibeln idags podcast har ett par av våra författare intervjuats. Du kan via länkarna lyssna till deras berättelser om hur det varit att skriva men också vägen fram till att bli författare och upptäckter de gjorde under sina studier.


11 forsta

Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Seriens författarskara utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.

bi endalav   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |   tel. 018 - 69 67 84   |   mail: info@bibelnidag.org