fbpx
Den här sidan använder kakor för att förbättra din upplevelse av sidan. Om du önskar kan du själv avaktivera kakor i din webbläsare eller hur vi hanterar dina uppgifter.

tom-banner

Aktuellt nummer staende 200x200

Prenumerationer

Det finns flera alternativ för dig som vill prenumerera på Bibeln idag eller ge bort en prenumeration.

Kostnader

Enskilda

Alla prenumerationer är tillsvidareprenumerationer. Om du inte önskar forsätta efter en prenumerationsperiod är det bara att höra av dig så avslutar vi din prenumeration.

Teckna prenumeration här

Teckna gåvoprenumeration här

 

Hjälp oss samla prenumeranter

Vi tror att Bibeln idag är bland de absolut bästa hjälpmedlen till en givande bibelläsning. Detta vet också många av våra prenumeranter. Den bästa reklamen vi kan få är att ni som prenumeranter tipsar era vänner och bekanta om Bibeln idag. Antingen genom att beställa hem några provex eller låta en prenumerationslista gå runt på kyrkkaffet eller i gruppen.

Grupper/församlingar

Församlingsabonnemang kan tecknas för den församling som vill dela ut Bibeln idag till några eller alla medlemmar. Dessa abonnemang löper tillsvidare men har ingen uppsägningstid. Man måste prenumerera på minst 5 ex och alla levereras till samma adress. Standardrabatten är på 33 procent.

För er som önskar större upplagor till exempel till en hel församling kan be om en offert för specialvillkor.

För större beställningar till företag/församlingar använder vi DHL som partner. Detta minskar frakkostnaden och förenklar för dig som mottagare.

Teckna här

lyckebo_stende

Eget omslag

För att underlätta användningen i församlingen har vi nu tagit fram ett koncept där ni som församlingen kan ha en unik utgåva av Bibeln idag. Ni får ett eget omslag och kan sätta er egen prägel på boken. På detta sätt kan ni under en period betona bibelläsningen och ha en gemensam utgångspunkt i alla grupper, gudstjänster och möten.

 

 

Stöd Bibeln idag

plusgirot
67 65 25-9


swish logo secondary cmyk
123 452 41 87

Bibeln idag   |   Box 1211, 75142  Uppsala   |    plusgiro: 676525-9  |   mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.